top of page
viVA Advocaten en Mediation

Ontdek viVA Advocaten en Mediation in Maastricht!

Al meer dan 15 jaar zijn wij toegewijde experts in familierecht en erfrecht. Of het nu gaat om echtscheidingen, erfenisverdeling of andere zaken, wij staan voor u klaar. Onze ervaring strekt zich ook uit tot mediation en overlegscheidingen. 

Leer mij beter kennen

Ik ben Fabiënne van Aken, een vFAS-advocaat en mediator met specialisatie in echtscheiding, familierecht en erfrecht. Sinds 2005 leid ik een gespecialiseerd kantoor in de buurt van Maastricht, met gesprekslocaties door Limburg en West-Brabant. Mijn aanpak richt zich op eerlijk advies, praktische oplossingen en het bieden van helderheid, met aandacht voor emoties en duurzame afspraken.

Mijn passie komt tot uiting in het begeleiden van cliënten gedurende echtscheidingsprocessen, waarbij ik ruimte bied voor nuance. Als moeder van twee jongens deel ik mijn eigen ervaringen in een co-ouderschapsregeling. Mijn kennis van familierecht en mijn inzicht in hulpverlening gericht op kinderen vormen een waardevolle toevoeging in mediations en juridische procedures. Ik verschaf helderheid, zoek naar pragmatische oplossingen en ben bereid cliënten door het volledige traject te gidsen, met inbegrip van de stap naar de rechter indien noodzakelijk.

Advocaten en mediation kantoor
Diensten

Wij willen jullie verhaal horen

Wat betekent dat voor jullie?

Bij viVA Advocaten streven we ernaar ons te onderscheiden van andere kantoren. Ons unieke karakter wordt al zichtbaar tijdens ons eerste gesprek: formeel wanneer nodig, informeel wanneer mogelijk. Bij ons draait het niet om de klok die constant tikt. Kwaliteit en resultaat zijn onze prioriteit. We gaan graag die extra mijl om uw belangen voorop te stellen.

Klanten vertellen

review viVA Advocaten en Mediation

Vakkundigheid en betrouwbaar!

viVA Advocaten heeft mijn vertrouwen gewonnen door hun unieke aanpak. Tijdens mijn zaak voelde ik me begrepen en serieus genomen. Ze combineerden professionaliteit met een persoonlijke benadering, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Hun toewijding aan kwaliteit en resultaat was duidelijk merkbaar. Dankzij hun inzet en expertise werd mijn zaak op een effectieve en rechtvaardige manier afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken advocatenkantoor.

Uw scheiding, onze zorg

U hebt besloten om te scheiden en nu wilt u  inzicht krijgen in uw huidige situatie en hoe uw toekomst eruit zal zien. Het welzijn van uw kinderen, huisvesting, partneralimentatie, financiële verantwoordelijkheden met betrekking tot de kinderen, en misschien zelfs uw eigen bedrijf spelen allemaal een rol. Daarnaast staat u voor de uitdaging om de teleurstelling en het verdriet van uw partner te begrijpen en hiermee om te gaan. Het is mogelijk dat u zelf ook gevoelens van schuld ervaart, ondanks dat u niet langer gelukkig was in het huwelijk. Deze verschillende aspecten vereisen aandacht en in veel gevallen ook tijd, terwijl het even belangrijk is om de echtscheiding efficiënt af te handelen. Wij zijn werkzaam in Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Valkenburg, Eindhoven, Venlo, Tilburg, Beek, Landgraaf, Echt, Weert en omliggende regio's in Limburg!

Harmonieus scheiden met een mediator

Jullie hebben voor mediation gekozen om gezamenlijk afspraken te maken voor jullie echtscheiding. Als erkend vFAS-mediator begeleiden wij dit proces. Als advocaten hebben we diepgaande kennis van zowel de juridische als fiscale aspecten van een scheiding. In onze rol als advocaat-mediator informeren wij jullie over de juridische vereisten en de gevolgen van jullie keuzes. Daarnaast richten wij ons op het emotionele aspect en zoeken we naar effectieve benaderingen hiervoor. Onze ondersteuning en advies zijn gericht op jullie beiden en vinden alleen plaats in jullie gezamenlijke gesprekken.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page