top of page
viVA Advocaten en Mediation Familierecht

Ontdek persoonlijke begeleiding in familierechtelijke vraagstukken

Ontdek ondersteuning bij complexe familierechtelijke kwesties, zelfs zonder huwelijk. Van regelingen na samenwonen tot zorgregelingen voor kinderen, en advies over alimentatie. Wij bieden begeleiding en advies op maat voor uw unieke situatie.

Familiezaken oplossen

Wanneer relaties hun einde naderen, rijzen er vaak vele vragen en onzekerheden. Zelfs zonder een huwelijkse verbintenis kunnen de afspraken na het beëindigen van een samenlevingsovereenkomst, of wanneer er geen formele documentatie is, buitengewoon ingewikkeld zijn. In deze complexe periode staan wij klaar om naar u te luisteren, te adviseren en te begeleiden bij het vormgeven van passende regelingen die recht doen aan uw situatie. Mocht het nodig zijn, zijn wij bereid en bekwaam om uw belangen te vertegenwoordigen in juridische procedures, inclusief het behartigen van uw zaak voor de rechter.

Zorgvuldig omgaan met kindgerelateerde aangelegenheden

Het opzetten van gesprekken omtrent de zorgregeling voor uw kinderen of het vaststellen van kinderalimentatie kunnen een enorme emotionele belasting met zich meebrengen. Misschien verkeert het gezamenlijk gezag nog niet in een officiële status, waardoor u op zoek bent naar de meest geschikte aanpak. In deze complexe fase staan wij klaar om niet alleen advies te verstrekken maar ook om u intensief te begeleiden door deze processen. Onze focus ligt hierbij op zorgvuldigheid en aandacht voor zowel uw belangen als die van uw kostbare kinderen, waarbij wij trachten om helderheid te scheppen en passende oplossingen te vinden die aansluiten bij jullie specifieke behoeften en situatie.

Alimentatie en familiaire ondersteuning

Wij staan niet alleen klaar voor het regelen van kinderalimentatie, maar we bied tevens begeleiding en advies met betrekking tot partneralimentatie en herberekeningen. Of het nu gaat om de behoefte om uw huidige situatie opnieuw te evalueren of om het treffen van een geheel nieuwe regeling, wij zijn er om uw belangen te behartigen en ondersteuning te bieden. Samen zullen we helderheid scheppen en op maat gemaakte oplossingen vinden die aansluiten bij uw specifieke omstandigheden en behoeften.

Familierecht
Alimentatie
Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page