top of page
viVA Advocaten en Mediation Familierecht

Ontdek persoonlijke begeleiding in familierechtelijke vraagstukken

Ontdek ondersteuning bij complexe familierechtelijke kwesties, zelfs zonder huwelijk. Van regelingen na samenwonen tot zorgregelingen voor kinderen, en advies over alimentatie. Ik bied begeleiding en advies op maat voor jouw unieke situatie.

Familiezaken oplossen

Wanneer relaties hun einde naderen, rijzen er vaak vele vragen en onzekerheden. Zelfs zonder een huwelijkse verbintenis kunnen de afspraken na het beëindigen van een samenlevingsovereenkomst, of wanneer er geen formele documentatie is, buitengewoon ingewikkeld zijn. In deze complexe periode sta ik klaar om naar je te luisteren, te adviseren en te begeleiden bij het vormgeven van passende regelingen die recht doen aan jouw situatie. Mocht het nodig zijn, ben ik bereid en bekwaam om jouw belangen te vertegenwoordigen in juridische procedures, inclusief het behartigen van jouw zaak voor de rechter.

Zorgvuldig omgaan met kindgerelateerde aangelegenheden

Het opzetten van gesprekken omtrent de zorgregeling voor jouw kinderen of het vaststellen van kinderalimentatie kunnen een enorme emotionele belasting met zich meebrengen. Misschien verkeert het gezamenlijk gezag nog niet in een officiële status, waardoor je op zoek bent naar de meest geschikte aanpak. In deze complexe fase sta ik klaar om niet alleen advies te verstrekken maar ook om je intensief te begeleiden door deze processen. Mijn focus ligt hierbij op zorgvuldigheid en aandacht voor zowel jouw belangen als die van je kostbare kinderen, waarbij ik tracht om helderheid te scheppen en passende oplossingen te vinden die aansluiten bij jullie specifieke behoeften en situatie.

Alimentatie en familiaire ondersteuning

Ik sta niet alleen klaar voor het regelen van kinderalimentatie, maar ik bied tevens begeleiding en advies met betrekking tot partneralimentatie en herberekeningen. Of het nu gaat om de behoefte om jouw huidige situatie opnieuw te evalueren of om het treffen van een geheel nieuwe regeling, ik ben er om jouw belangen te behartigen en ondersteuning te bieden. Samen zullen we helderheid scheppen en op maat gemaakte oplossingen vinden die aansluiten bij jouw specifieke omstandigheden en behoeften.

Familierecht
Alimentatie
Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page