top of page
Mensen zitten arbeidsrechten te bespreken

Arbeidsrecht bij viVA Advocaten & Mediation

Welkom bij viVA Advocaten & Mediation, uw betrouwbare partner voor al uw arbeidsrechtelijke kwesties. Met onze gespecialiseerde diensten en diepgaande expertise streven we ernaar om uw belangen te beschermen en juridische oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Arbeidsrechtelijke oplossingen op maat

Er kunnen talloze uitdagingen op de werkvloer ontstaan waar u niet op zit te wachten. Of het nu gaat om het verlies van uw baan, plotselinge veranderingen op het werk, afwijkingen van de vaststellingsovereenkomst of problemen met uw loon of uitkering, bij viVA Advocaten & Mediation staan we paraat om u bij te staan.

Ons gespecialiseerde team begrijpt de complexiteit van arbeidsrechtelijke kwesties en biedt diepgaand advies en vertegenwoordiging om uw belangen te beschermen. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, het omgaan met ontslagzaken, het oplossen van geschillen via bemiddeling of het waarborgen van de naleving van arbeidswetten, wij streven naar effectieve en rechtvaardige oplossingen.

In gesprek met een medewerker van een organisatie over haar niet eerlijk behandeld worden op werk

Onze expertise in arbeidsrecht

Bij viVA Advocaten & Mediation begrijpen we dat arbeidsrechtelijke zaken complex kunnen zijn en een diepgaand begrip vereisen van zowel de wettelijke vereisten als de unieke omstandigheden van elke zaak. Ons team van toegewijde arbeidsrechtadvocaten beschikt over uitgebreide ervaring en kennis op dit gebied. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Arbeidscontracten: Wij adviseren en begeleiden zowel werkgevers als werknemers bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten om ervoor te zorgen dat alle relevante wettelijke vereisten worden nageleefd en dat de belangen van beide partijen worden beschermd.

  • Ontslagzaken: Of u nu geconfronteerd wordt met ontslag als werkgever of werknemer, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen in ontslagzaken, inclusief onderhandelingen, ontslagprocedures en mogelijke geschillen.

  • Arbeidsconflicten en geschillenbeslechting: Wij streven naar effectieve oplossingen voor arbeidsconflicten, variërend van geschillen over arbeidsvoorwaarden en disciplinaire kwesties tot geschillen over discriminatie en onrechtmatig ontslag. We bieden deskundig advies en vertegenwoordiging in onderhandelingen, bemiddeling en gerechtelijke procedures.

  • Mediation: Onze mediators zijn getraind om constructieve gesprekken te faciliteren en conflicten op te lossen door middel van bemiddeling, waardoor vaak kostbare en tijdrovende gerechtelijke procedures worden vermeden. We streven naar oplossingen die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar zijn. Lees meer over arbeidsmediation.

  • Advies en compliance: We bieden uitgebreid advies aan werkgevers en werknemers over alle aspecten van arbeidsrechtelijke compliance, inclusief naleving van arbeidswetten, collectieve arbeidsovereenkomsten en individuele arbeidsrechten.

Schakel de hulp in van viVA Advocaten & Mediation

Bij viVA Advocaten & Mediation geloven we in een persoonlijke en resultaatgerichte benadering van elk arbeidsrechtelijk probleem. We luisteren aandachtig naar de behoeften en doelstellingen van onze cliënten en werken nauw met hen samen om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke situatie.

Onze advocaten streven naar een snelle en doeltreffende oplossing van arbeidsconflicten, met behoud van de hoogste normen van professionaliteit en ethiek. We streven ernaar om onze cliënten te voorzien van duidelijke en praktische juridische adviezen die hen in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen over hun arbeidsrechtelijke kwesties.

Arbeidsrecht is belangrijk en dat word hier besproken

Waarom kies je ons? Voor arbeidsrechten!

  • Diepgaande expertise: Ons team van gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

  • Persoonlijke benadering: We hechten waarde aan het opbouwen van sterke en duurzame relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen, respect en open communicatie.

  • Resultaatgericht: We streven naar praktische en effectieve oplossingen die voldoen aan de behoeften en doelstellingen van onze cliënten.

  • Efficiëntie: We begrijpen dat arbeidsconflicten vaak snel moeten worden opgelost. Daarom streven we naar een efficiënte afhandeling van zaken, zonder te boeten aan kwaliteit.

Kies viVA Advocaten & Mediation voor uw arbeidsrechtelijke kwesties en laat ons u helpen bij het beschermen van uw belangen en het bereiken van een rechtvaardige oplossing.

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page