top of page
viVA Advocaten en Mediation

Ontdek viVA Advocaten en Mediation in Limburg!

Al meer dan 15 jaar zijn wij ervaren professionals op het gebied van familierecht en erfrecht in de regio Limburg. Of het nu gaat om echtscheidingen, de verdeling van erfenissen of andere juridische vraagstukken, wij staan klaar om u te ondersteunen. Onze expertise strekt zich tevens uit tot mediation en overlegscheidingen.

Leer mij beter kennen

Ik ben Fabiënne van Aken, een vFAS-advocaat en mediator gespecialiseerd in echtscheiding, familierecht en erfrecht, werkzaam in de regio Limburg. Sinds 2005 leid ik een gespecialiseerd kantoor in Sittard, met bespreeklocaties verspreid over Limburg en West-Brabant. Mijn aanpak is gericht op eerlijk advies, praktische oplossingen en het bieden van duidelijkheid, met bijzondere aandacht voor emoties en het tot stand brengen van duurzame afspraken.

Mijn passie komt tot uiting in het begeleiden van cliënten tijdens echtscheidingsprocessen, waarbij ik ruimte bied voor nuance en zelfs een vleugje humor. Als moeder van twee jongens deel ik mijn eigen ervaringen met een co-ouderschapsregeling. Mijn kennis van familierecht en inzicht in hulpverlening gericht op kinderen vormen een waardevolle aanvulling in mediations en juridische procedures. Ik verstrek helderheid, zoek naar pragmatische oplossingen en ben bereid cliënten door het volledige traject te begeleiden, inclusief de stap naar de rechter indien noodzakelijk.

Advocaten kantoor Limburg
Diensten

Wij willen jullie verhaal horen

Wat betekent dat voor jullie?

Bij viVA Advocaten in Limburg streven we naar een onderscheidende aanpak ten opzichte van andere kantoren. Ons unieke karakter komt direct tot uiting tijdens ons eerste gesprek: we zijn formeel wanneer dat nodig is, informeel wanneer het kan. Wij laten de klok niet centraal staan; onze focus ligt op kwaliteit en resultaat. We zijn bereid een extra inspanning te leveren om jouw belangen voorop te stellen.

Klanten vertellen

review viVA Advocaten en Mediation

Vakkundigheid en betrouwbaar!

viVA Advocaten heeft mijn vertrouwen gewonnen door hun unieke aanpak. Tijdens mijn zaak voelde ik me begrepen en serieus genomen. Ze combineerden professionaliteit met een persoonlijke benadering, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Hun toewijding aan kwaliteit en resultaat was duidelijk merkbaar. Dankzij hun inzet en expertise werd mijn zaak op een effectieve en rechtvaardige manier afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken advocatenkantoor.

Jouw scheiding, onze zorg

Je hebt de beslissing genomen om te scheiden en zoekt nu inzicht in je huidige situatie en hoe jouw toekomst eruit zal zien. De zorg voor het welzijn van je kinderen, huisvesting, partneralimentatie, financiële verantwoordelijkheden met betrekking tot de kinderen, en mogelijk zelfs je eigen bedrijf spelen allemaal een rol. Daarbij sta je voor de uitdaging om de teleurstelling en het verdriet van je partner te begrijpen en hiermee om te gaan. Het is mogelijk dat je zelf ook gevoelens van schuld ervaart, ondanks dat je niet langer gelukkig was in het huwelijk. Deze diverse aspecten vragen om aandacht en in veel gevallen ook tijd, terwijl het tegelijkertijd cruciaal is om de echtscheiding efficiënt af te handelen. Wij zijn werkzaam in Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Valkenburg, Eindhoven, Venlo, Tilburg en omliggende regio's in Limburg!

Harmonieus scheiden met een mediator

Jullie hebben ervoor gekozen om mediation te gebruiken om gezamenlijk afspraken te maken voor jullie echtscheiding in Limburg. Als erkende vFAS-mediator neem ik de leiding in dit proces. Met mijn expertise als advocaat ben ik goed bekend met zowel de juridische als fiscale aspecten van een scheiding. In mijn rol als advocaat-mediator voorzie ik jullie van informatie over de wettelijke vereisten en de gevolgen van jullie keuzes. Daarnaast richt ik me op het emotionele aspect en zoek ik naar doeltreffende benaderingen hiervoor. Mijn begeleiding en advies zijn specifiek gericht op jullie beiden en worden enkel verstrekt tijdens jullie gezamenlijke gesprekken.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page