top of page
viVA Advocaten en Mediation

Ontdek viVA Advocaten en Mediation in Heerlen!

Al ruim 15 jaar zijn wij betrokken deskundigen op het gebied van familierecht en erfrecht in de regio Heerlen. Of het nu gaat om echtscheidingen, de verdeling van erfenissen, of andere kwesties, wij zijn er voor u. Onze expertise omvat tevens mediation en overlegscheidingen.

Leer mij beter kennen

Ik ben Fabiënne van Aken, een vFAS-advocaat en mediator gespecialiseerd in echtscheiding, familierecht en erfrecht, actief in de regio Heerlen. Sinds 2005 leid ik een gespecialiseerd kantoor in de buurt van Maastricht, met bespreeklocaties verspreid door Limburg en West-Brabant. Mijn benadering is gericht op eerlijk advies, praktische oplossingen en het verschaffen van duidelijkheid, met bijzondere aandacht voor emoties en duurzame afspraken.

Mijn passie komt tot uiting in het begeleiden van cliënten tijdens echtscheidingsprocessen, waarbij ik ruimte bied voor nuance. Als moeder van twee jongens deel ik mijn eigen ervaringen met een co-ouderschapsregeling. Mijn kennis van familierecht en mijn inzicht in hulpverlening gericht op kinderen vormen een waardevolle toevoeging in mediations en juridische procedures. Ik verschaf helderheid, zoek naar pragmatische oplossingen en ben bereid cliënten door het volledige traject te begeleiden, inclusief de stap naar de rechter indien noodzakelijk.

fabienne van aken - advocaat heerlen
Diensten

Wij willen jullie verhaal horen

Wat betekent dat voor jullie?

Bij viVA Advocaten in Heerlen streven we naar een onderscheidende aanpak ten opzichte van andere kantoren. Ons unieke karakter komt direct naar voren tijdens ons eerste gesprek: formeel wanneer nodig, informeel wanneer mogelijk. Bij ons staat de klok niet centraal; onze prioriteit ligt bij kwaliteit en resultaat. We zijn bereid om die extra stap te zetten om jouw belangen voorop te stellen.

Klanten vertellen

review viVA Advocaten en Mediation

Vakkundigheid en betrouwbaar!

viVA Advocaten heeft mijn vertrouwen gewonnen door hun unieke aanpak. Tijdens mijn zaak voelde ik me begrepen en serieus genomen. Ze combineerden professionaliteit met een persoonlijke benadering, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Hun toewijding aan kwaliteit en resultaat was duidelijk merkbaar. Dankzij hun inzet en expertise werd mijn zaak op een effectieve en rechtvaardige manier afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken advocatenkantoor.

Uw scheiding, onze zorg

U hebt besloten om te scheiden en nu wilt u  inzicht krijgen in uw huidige situatie en hoe uw toekomst eruit zal zien. Het welzijn van uw kinderen, huisvesting, partneralimentatie, financiële verantwoordelijkheden met betrekking tot de kinderen, en misschien zelfs uw eigen bedrijf spelen allemaal een rol. Daarnaast staat u voor de uitdaging om de teleurstelling en het verdriet van uw partner te begrijpen en hiermee om te gaan. Het is mogelijk dat u zelf ook gevoelens van schuld ervaart, ondanks dat u niet langer gelukkig was in het huwelijk. Deze verschillende aspecten vereisen aandacht en in veel gevallen ook tijd, terwijl het even belangrijk is om de echtscheiding efficiënt af te handelen. Wij zijn werkzaam in Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Valkenburg, Eindhoven, Venlo, Tilburg, Beek, Landgraaf, Echt, Weert en omliggende regio's in Limburg!

Harmonieus scheiden met een mediator

Jullie hebben ervoor gekozen om mediation te gebruiken om gezamenlijk afspraken te maken voor jullie echtscheiding. Als erkende vFAS-mediator leiden we dit proces. Als advocaten beschikken we over diepgaande kennis van zowel de juridische als fiscale aspecten van een scheiding. In onze rol als advocaat-mediator voorzien we jullie van informatie over de juridische vereisten en de gevolgen van jullie keuzes. Daarnaast richten we ons op het emotionele aspect en zoek en we naar effectieve benaderingen hiervoor. Onze ondersteuning en advies zijn gericht op jullie beiden en vinden enkel plaats tijdens jullie gezamenlijke gesprekken.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page