top of page
arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht bij viVA Advocaten in Weert

Welkom bij viVA Advocaten, uw vertrouwde partner voor alle arbeidsrechtelijke kwesties in Weert. Met onze gespecialiseerde diensten en uitgebreide expertise streven wij ernaar uw belangen te beschermen en op maat gemaakte juridische oplossingen te bieden die nauw aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Meest voorkomende arbeidsrechtelijke zaken

Arbeidsrechten

Arbeidscontracten

Wij adviseren en begeleiden zowel werkgevers als werknemers bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten.

Arbeidsrecht advocaat

Ontslagzaken

Of u nu geconfronteerd wordt met ontslag als werkgever of werknemer, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen

Arbeidsconflicten

Arbeidsconflicten

Wij streven naar effectieve oplossingen voor arbeidsconflicten, variërend van geschillen over arbeidsvoorwaarden en disciplinaire kwesties

ArbeidsMediation

Mediation

Onze mediators zijn getraind om constructieve gesprekken te faciliteren en conflicten op te lossen door middel van bemiddeling

Er bestaan diverse gevallen waarbij arbeidsrecht ter sprake komt, wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Onze expertise in arbeidsrecht

Bij viVA Advocaten in Weert realiseren we ons dat arbeidsrechtelijke kwesties vaak complex zijn en een grondig begrip vereisen van zowel de wettelijke voorschriften als de specifieke omstandigheden van elke zaak. Ons team van toegewijde arbeidsrechtadvocaten beschikt over uitgebreide ervaring en expertise op dit gebied. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Arbeidscontracten: Onze begeleiding en advies strekken zich uit tot zowel werkgevers als werknemers in de regio Weert bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten. We zorgen ervoor dat alle relevante wettelijke vereisten worden nageleefd en dat de belangen van beide partijen worden beschermd.

  • Ontslagzaken: Of u nu werkgever of werknemer bent en geconfronteerd wordt met ontslag, ons ervaren team staat paraat om u te adviseren en te vertegenwoordigen in ontslagkwesties. Dit omvat onderhandelingen, ontslagprocedures en de oplossing van geschillen.

  • Arbeidsconflicten en geschillenbeslechting: Wij streven ernaar effectieve oplossingen te vinden voor arbeidsconflicten, ongeacht of ze betrekking hebben op arbeidsvoorwaarden, disciplinaire kwesties, discriminatie of onrechtmatig ontslag. Ons ervaren team biedt advies en vertegenwoordiging, inclusief onderhandelingen, bemiddeling en gerechtelijke procedures.

  • Mediation: Onze mediators in Weert zijn professioneel opgeleid om constructieve gesprekken te leiden en conflicten op te lossen via bemiddeling. Dit kan helpen om kostbare en tijdrovende juridische procedures te vermijden. Ons doel is om oplossingen te vinden die aanvaardbaar zijn voor alle betrokken partijen.  Lees meer over arbeidsmediation.

  • Advies en compliance: Wij verstrekken uitgebreid advies aan zowel werkgevers als werknemers over alle facetten van naleving van arbeidsrecht, inclusief het respecteren van arbeidswetten, collectieve arbeidsovereenkomsten en individuele arbeidsrechten.

Arbeidsrechtelijke oplossing op maat

Op de werkvloer kunnen diverse uitdagingen ontstaan waar u liever niet mee geconfronteerd wordt. Of het nu gaat om baanverlies, onverwachte veranderingen op het werk, afwijkingen in vaststellingsovereenkomsten, of problemen met loon of uitkeringen, bij viVA Advocaten staan we klaar om u te ondersteunen.

Ons gespecialiseerde team begrijpt de complexiteit van arbeidsrechtelijke vraagstukken en biedt uitgebreid advies en vertegenwoordiging om uw belangen te behartigen. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, omgaan met ontslagkwesties, het oplossen van geschillen via bemiddeling, of het waarborgen van naleving van arbeidswetten, wij streven naar doeltreffende en rechtvaardige oplossingen.

Arbeidsrecht is belangrijk en dat word hier besproken

Schakel de hulp in van viVA Advocaten

Bij viVA Advocaten volgen we een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak voor elk arbeidsrechtelijk vraagstuk. We luisteren nauwlettend naar de behoeften en doelen van onze cliënten en werken nauw met hen samen om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die perfect passen bij hun specifieke situatie.

Onze advocaten streven naar een snelle en effectieve oplossing van arbeidsconflicten, met behoud van de hoogste normen van professionaliteit en ethiek. We streven ernaar onze cliënten duidelijk en praktisch juridisch advies te bieden, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun arbeidsrechtelijke zaken.

Waarom kies je voor ons? 

  • Diepgaande expertise: Ons team van gespecialiseerde arbeidsrechtenadvocaten beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

  • Persoonlijke benadering: We hechten waarde aan het opbouwen van sterke en duurzame relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen, respect en open communicatie.

  • Resultaatgericht: We streven naar praktische en effectieve oplossingen die voldoen aan de behoeften en doelstellingen van onze cliënten.

  • Efficiëntie: We begrijpen dat arbeidsconflicten vaak snel moeten worden opgelost. Daarom streven we naar een efficiënte afhandeling van zaken, zonder te boeten aan kwaliteit.

Kies viVA Advocaten in Weert voor uw arbeidsrechtelijke zaken en laat ons u ondersteunen bij het behartigen van uw belangen en het vinden van een eerlijke oplossing.

Arbeidsrecht

Schakel de hulp in van viVA Advocaten in Weert

Onze ervaren arbeidsrechtadvocaten zijn vastbesloten om de rechten van werknemers te beschermen. Of het nu gaat om ontslag, discriminatie, loonconflicten of andere arbeidsgerelateerde kwesties, wij bieden deskundig advies en vertegenwoordiging om uw belangen te verdedigen.

Bij viVA Advocaten hechten we waarde aan een persoonlijke benadering, waarbij we uw specifieke situatie en behoeften nauwlettend in overweging nemen. Samen ontwikkelen we een strategie die volledig is afgestemd op uw doelen, met als doel de best mogelijke uitkomst te bereiken.

Onze belangrijkste focus ligt op het bieden van helderheid en ondersteuning gedurende het gehele proces, zodat u met vertrouwen stappen kunt zetten richting een oplossing. Of u nu op zoek bent naar juridisch advies, hulp bij onderhandelingen of juridische vertegenwoordiging in een rechtszaak, wij zijn er om u te helpen.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw arbeidsrechtelijke zaken in Weert te bespreken. Ontdek hoe viVA Advocaten u kan helpen de ondersteuning te krijgen die u nodig heeft. Wij zijn werkzaam in NederlandSittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Valkenburg, Eindhoven, Venlo, Tilburg Weert en omliggende regio's in Limburg!

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page