top of page
arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht bij viVA Advocaten in Sittard

Welkom bij viVA Advocaten, uw betrouwbare partner voor alle vraagstukken omtrent arbeidsrecht in Sittard. Met onze gespecialiseerde diensten en diepgaande expertise streven wij ernaar uw belangen te beschermen en juridische oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Meest voorkomende arbeidsrechtelijke zaken

Arbeidsrechten

Arbeidscontracten

Wij adviseren en begeleiden zowel werkgevers als werknemers bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten.

Arbeidsrecht advocaat

Ontslagzaken

Of u nu geconfronteerd wordt met ontslag als werkgever of werknemer, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen

Arbeidsconflicten

Arbeidsconflicten

Wij streven naar effectieve oplossingen voor arbeidsconflicten, variërend van geschillen over arbeidsvoorwaarden en disciplinaire kwesties

ArbeidsMediation

Mediation

Onze mediators zijn getraind om constructieve gesprekken te faciliteren en conflicten op te lossen door middel van bemiddeling

Er bestaan diverse gevallen waarbij arbeidsrecht ter sprake komt, wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Onze expertise in arbeidsrecht

Bij viVA Advocaten in Sittard begrijpen we dat arbeidsrechtelijke zaken complex kunnen zijn en een grondig begrip vereisen van zowel de wettelijke vereisten als de unieke omstandigheden van elke zaak. Ons team van toegewijde arbeidsrechtadvocaten beschikt over uitgebreide ervaring en kennis op dit gebied. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Arbeidscontracten: We adviseren en begeleiden zowel werkgevers als werknemers in de regio Sittard bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten om ervoor te zorgen dat alle relevante wettelijke vereisten worden nageleefd en dat de belangen van beide partijen worden beschermd.

  • Ontslagzaken: Of u nu geconfronteerd wordt met ontslag als werkgever of werknemer, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen in ontslagzaken, inclusief onderhandelingen, ontslagprocedures en mogelijke geschillen.

  • Arbeidsconflicten en geschillenbeslechting: We streven naar effectieve oplossingen voor arbeidsconflicten, variërend van geschillen over arbeidsvoorwaarden en disciplinaire kwesties tot geschillen over discriminatie en onrechtmatig ontslag. We bieden deskundig advies en vertegenwoordiging in onderhandelingen, bemiddeling en gerechtelijke procedures.

  • Mediation: Onze mediators in Sittard zijn getraind om constructieve gesprekken te faciliteren en conflicten op te lossen door middel van bemiddeling, waardoor vaak kostbare en tijdrovende gerechtelijke procedures worden vermeden. We streven naar oplossingen die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar zijn. Lees meer over arbeidsmediation.

  • Advies en compliance: We bieden uitgebreid advies aan werkgevers en werknemers over alle aspecten van arbeidsrechtelijke compliance, inclusief naleving van arbeidswetten, collectieve arbeidsovereenkomsten en individuele arbeidsrechten.

Arbeidsrechtelijke oplossing op maat

Op de werkvloer kunnen diverse uitdagingen ontstaan waar u liever niet mee te maken krijgt. Of het nu gaat om baanverlies, onverwachte veranderingen op het werk, afwijkingen in vaststellingsovereenkomsten of problemen met loon of uitkeringen, bij viVA Advocaten staan we klaar om u te ondersteunen.

Ons gespecialiseerde team begrijpt de complexiteit van arbeidsrechtelijke vraagstukken en biedt uitgebreid advies en vertegenwoordiging om uw belangen te waarborgen. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, omgaan met ontslagkwesties, het oplossen van geschillen middels bemiddeling of het waarborgen van naleving van arbeidswetten, wij streven naar effectieve en rechtvaardige oplossingen.

Arbeidsrecht is belangrijk en dat word hier besproken

Schakel de hulp in van viVA Advocaten

Bij viVA Advocaten geloven we in een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak van elk arbeidsrechtelijk probleem. We luisteren aandachtig naar de behoeften en doelstellingen van onze cliënten en werken nauw met hen samen om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke situatie.

Onze advocaten streven naar een snelle en effectieve oplossing van arbeidsconflicten, met behoud van de hoogste normen van professionaliteit en ethiek. We streven ernaar om onze cliënten te voorzien van duidelijke en praktische juridische adviezen die hen in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen over hun arbeidsrechtelijke kwesties.

Waarom kies je voor ons? 

  • Diepgaande expertise: Ons team van gespecialiseerde arbeidsrechtenadvocaten beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

  • Persoonlijke benadering: We hechten waarde aan het opbouwen van sterke en duurzame relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen, respect en open communicatie.

  • Resultaatgericht: We streven naar praktische en effectieve oplossingen die voldoen aan de behoeften en doelstellingen van onze cliënten.

  • Efficiëntie: We begrijpen dat arbeidsconflicten vaak snel moeten worden opgelost. Daarom streven we naar een efficiënte afhandeling van zaken, zonder te boeten aan kwaliteit.

Kies viVA Advocaten in Sittard voor uw arbeidsrechtelijke zaken en laat ons u helpen bij het beschermen van uw belangen en het bereiken van een eerlijke oplossing.

Arbeidsrecht

Schakel de hulp in van viVA Advocaten in Sittard

Ons ervaren team van arbeidsrechtadvocaten staat bekend om hun toewijding aan het beschermen van de rechten van werknemers. Of u nu te maken heeft met ontslag, discriminatie, loonconflicten of andere arbeidsgerelateerde zaken, wij bieden deskundig advies en vertegenwoordiging om uw belangen te verdedigen.

We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar uw specifieke situatie en behoeften. Samen ontwikkelen we een strategie die is afgestemd op uw doelen en streven we naar de best mogelijke uitkomst.

Onze focus ligt op het bieden van duidelijkheid en ondersteuning gedurende het hele proces, zodat u met vertrouwen stappen kunt zetten richting een oplossing. Of u nu juridisch advies nodig heeft, hulp bij onderhandelingen of juridische vertegenwoordiging in een rechtszaak, wij staan klaar om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw arbeidsrechtelijke zaken in Sittard te bespreken en ontdek hoe viVA Advocaten u kan helpen de ondersteuning te verkrijgen die u verdient. Wij zijn werkzaam in NederlandSittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Valkenburg, Eindhoven, Venlo, Tilburg Weert en omliggende regio's in Limburg!

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page