top of page
arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht bij viVA Advocaten in Eindhoven

Welkom bij viVA Advocaten, uw betrouwbare partner voor alle arbeidsrechtelijke kwesties in Eindhoven. Onze gespecialiseerde dienstverlening en uitgebreide expertise zijn gericht op het behartigen van uw belangen en het bieden van op maat gemaakte juridische oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Meest voorkomende arbeidsrechtelijke zaken

Arbeidsrechten

Arbeidscontracten

Wij adviseren en begeleiden zowel werkgevers als werknemers bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten.

Arbeidsrecht advocaat

Ontslagzaken

Of u nu geconfronteerd wordt met ontslag als werkgever of werknemer, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen

Arbeidsconflicten

Arbeidsconflicten

Wij streven naar effectieve oplossingen voor arbeidsconflicten, variërend van geschillen over arbeidsvoorwaarden en disciplinaire kwesties

ArbeidsMediation

Mediation

Onze mediators zijn getraind om constructieve gesprekken te faciliteren en conflicten op te lossen door middel van bemiddeling

Er bestaan diverse gevallen waarbij arbeidsrecht ter sprake komt, wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Onze expertise in arbeidsrecht

Bij viVA Advocaten in Eindhoven erkennen we dat arbeidsrechtelijke vraagstukken vaak complex zijn en een grondig begrip vereisen van zowel de wettelijke voorschriften als de specifieke omstandigheden van elke zaak. Ons team van toegewijde arbeidsrechtadvocaten heeft uitgebreide ervaring en expertise op dit gebied. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder:

  • Arbeidscontracten: Onze begeleiding en advies zijn beschikbaar voor zowel werkgevers als werknemers in de regio Eindhoven bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten. Wij waarborgen de naleving van alle relevante wettelijke vereisten en beschermen de belangen van beide partijen.

  • Ontslagzaken: Of u nu werkgever of werknemer bent en te maken krijgt met ontslag, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen in ontslagkwesties. Dit omvat onderhandelingen, ontslagprocedures en de oplossing van geschillen.

  • Arbeidsconflicten en geschillenbeslechting: Wij streven ernaar om effectieve oplossingen te vinden voor arbeidsconflicten, ongeacht of ze betrekking hebben op arbeidsvoorwaarden, disciplinaire kwesties, discriminatie of onrechtmatig ontslag. Ons deskundige team biedt advies en vertegenwoordiging, inclusief onderhandelingen, bemiddeling en gerechtelijke procedures.

  • Mediation: Onze mediators in Eindhoven zijn professioneel getraind om constructieve dialogen te faciliteren en conflicten op te lossen via bemiddeling. Dit kan helpen bij het vermijden van dure en langdurige juridische procedures. Ons streven is om oplossingen te vinden die aanvaardbaar zijn voor alle betrokken partijen.  Lees meer over arbeidsmediation.

  • Advies en compliance: Wij bieden uitgebreid advies aan zowel werkgevers als werknemers over alle aspecten van arbeidsrechtelijke naleving, waaronder het respecteren van arbeidswetten, collectieve arbeidsovereenkomsten en individuele arbeidsrechten.

Arbeidsrechtelijke oplossing op maat

Op de werkvloer kunnen verschillende uitdagingen ontstaan waar u liever niet mee te maken krijgt. Of het nu gaat om het verlies van uw baan, onverwachte veranderingen op het werk, afwijkingen in vaststellingsovereenkomsten, of problemen met loon of uitkeringen, bij viVA Advocaten staan we klaar om u te ondersteunen.

Ons gespecialiseerde team begrijpt de complexiteit van arbeidsrechtelijke vraagstukken en biedt uitgebreid advies en vertegenwoordiging om uw belangen te verdedigen. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, omgaan met ontslagkwesties, het oplossen van geschillen via bemiddeling, of het waarborgen van naleving van arbeidswetten, wij streven naar effectieve en rechtvaardige oplossingen.

Arbeidsrecht is belangrijk en dat word hier besproken

Schakel de hulp in van viVA Advocaten

Bij viVA Advocaten hanteren we een persoonlijke en resultaatgerichte benadering voor elk arbeidsrechtelijk vraagstuk. We luisteren nauwlettend naar de behoeften en doelstellingen van onze cliënten en werken samen met hen om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die perfect passen bij hun specifieke situatie.

Onze advocaten streven naar een snelle en effectieve oplossing van arbeidsconflicten, met behoud van de hoogste normen van professionaliteit en ethiek. We streven ernaar onze cliënten helder en praktisch juridisch advies te bieden, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun arbeidsrechtelijke zaken.

Waarom kies je voor ons? 

  • Diepgaande expertise: Ons team van gespecialiseerde arbeidsrechtenadvocaten beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

  • Persoonlijke benadering: We hechten waarde aan het opbouwen van sterke en duurzame relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen, respect en open communicatie.

  • Resultaatgericht: We streven naar praktische en effectieve oplossingen die voldoen aan de behoeften en doelstellingen van onze cliënten.

  • Efficiëntie: We begrijpen dat arbeidsconflicten vaak snel moeten worden opgelost. Daarom streven we naar een efficiënte afhandeling van zaken, zonder te boeten aan kwaliteit.

Kies voor viVA Advocaten in Eindhoven voor uw arbeidsrechtelijke kwesties en laat ons u ondersteunen bij het behartigen van uw belangen en het vinden van een eerlijke oplossing.

Arbeidsrecht

Schakel de hulp in van viVA Advocaten in Eindhoven

Onze ervaren arbeidsrechtadvocaten zijn gewijd aan het beschermen van de rechten van werknemers. Of het nu gaat om ontslag, discriminatie, loonconflicten of andere arbeidsgerelateerde zaken, wij bieden deskundig advies en vertegenwoordiging om uw belangen te verdedigen.

Bij viVA Advocaten geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we aandachtig luisteren naar uw specifieke situatie en behoeften. Samen ontwikkelen we een strategie die volledig is afgestemd op uw doelen en streven we naar de best mogelijke uitkomst.

Onze prioriteit is het bieden van duidelijkheid en ondersteuning gedurende het gehele proces, zodat u met vertrouwen stappen kunt zetten richting een oplossing. Of u nu behoefte heeft aan juridisch advies, hulp bij onderhandelingen of juridische vertegenwoordiging in een rechtszaak, wij staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw arbeidsrechtelijke kwesties in Eindhoven te bespreken. Ontdek hoe viVA Advocaten u kan helpen de ondersteuning te krijgen die u verdient. Wij zijn werkzaam in Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Valkenburg, Eindhoven, Venlo, Tilburg en omliggende regio's in Limburg​!

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page