top of page
arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht bij viVA Advocaten in Tilburg

Welkom bij viVA Advocaten, uw betrouwbare partner voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken in Tilburg. Met onze gespecialiseerde diensten en uitgebreide expertise streven wij ernaar uw belangen te verdedigen en op maat gemaakte juridische oplossingen te bieden die nauw aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Meest voorkomende arbeidsrechtelijke zaken

Arbeidsrechten

Arbeidscontracten

Wij adviseren en begeleiden zowel werkgevers als werknemers bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten.

Arbeidsrecht advocaat

Ontslagzaken

Of u nu geconfronteerd wordt met ontslag als werkgever of werknemer, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen

Arbeidsconflicten

Arbeidsconflicten

Wij streven naar effectieve oplossingen voor arbeidsconflicten, variërend van geschillen over arbeidsvoorwaarden en disciplinaire kwesties

ArbeidsMediation

Mediation

Onze mediators zijn getraind om constructieve gesprekken te faciliteren en conflicten op te lossen door middel van bemiddeling

Er bestaan diverse gevallen waarbij arbeidsrecht ter sprake komt, wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Onze expertise in arbeidsrecht

Bij viVA Advocaten in Tilburg beseffen we dat arbeidsrechtelijke kwesties vaak complex zijn en een grondig begrip vereisen van zowel de wettelijke voorschriften als de specifieke omstandigheden van elke zaak. Ons team van toegewijde arbeidsrechtadvocaten beschikt over uitgebreide ervaring en expertise op dit gebied. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder:

  • Arbeidscontracten: Onze begeleiding en advies omvatten zowel werkgevers als werknemers in de regio Tilburg bij het opstellen, herzien en beoordelen van arbeidscontracten. We garanderen dat alle relevante wettelijke vereisten worden nageleefd en dat de belangen van beide partijen worden beschermd.

  • Ontslagzaken: Of u nu werkgever of werknemer bent en te maken krijgt met ontslag, ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen in ontslagkwesties. Dit omvat onderhandelingen, ontslagprocedures en het oplossen van geschillen.

  • Arbeidsconflicten en geschillenbeslechting: Ons streven is om effectieve oplossingen te vinden voor arbeidsconflicten, of ze nu gaan over arbeidsvoorwaarden, disciplinaire kwesties, discriminatie of onrechtmatig ontslag. Ons ervaren team biedt advies en vertegenwoordiging, inclusief onderhandelingen, bemiddeling en gerechtelijke procedures.

  • Mediation: Onze mediators in Tilburg zijn professioneel getraind om constructieve gesprekken te faciliteren en conflicten op te lossen via bemiddeling. Dit kan helpen om kostbare en tijdrovende juridische procedures te vermijden. Ons doel is om oplossingen te vinden die acceptabel zijn voor alle betrokken partijen.  Lees meer over arbeidsmediation.

  • Advies en compliance: Wij bieden uitgebreid advies aan zowel werkgevers als werknemers over alle aspecten van arbeidsrechtelijke naleving, inclusief het naleven van arbeidswetten, collectieve arbeidsovereenkomsten en individuele arbeidsrechten.

Arbeidsrechtelijke oplossing op maat

Op de werkvloer kunnen verschillende uitdagingen ontstaan waar u liever niet mee te maken krijgt. Of het nu gaat om het verlies van uw baan, onverwachte veranderingen op het werk, afwijkingen in vaststellingsovereenkomsten, of problemen met loon of uitkeringen, bij viVA Advocaten zijn we er om u te ondersteunen.

Ons gespecialiseerde team begrijpt de complexiteit van arbeidsrechtelijke vraagstukken en biedt uitgebreid advies en vertegenwoordiging om uw belangen te verdedigen. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, omgaan met ontslagkwesties, het oplossen van geschillen via bemiddeling, of het waarborgen van naleving van arbeidswetten, wij streven naar effectieve en rechtvaardige oplossingen.

Arbeidsrecht is belangrijk en dat word hier besproken

Schakel de hulp in van viVA Advocaten

Bij viVA Advocaten hanteren we een persoonlijke en resultaatgerichte benadering van elk arbeidsrechtelijk vraagstuk. We luisteren zorgvuldig naar de behoeften en doelen van onze cliënten en werken nauw met hen samen om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie.

Onze advocaten streven naar een snelle en effectieve oplossing van arbeidsconflicten, met behoud van de hoogste normen van professionaliteit en ethiek. We streven ernaar onze cliënten helder en praktisch juridisch advies te bieden, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun arbeidsrechtelijke zaken.

Waarom kies je voor ons? 

  • Diepgaande expertise: Ons team van gespecialiseerde arbeidsrechtenadvocaten beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

  • Persoonlijke benadering: We hechten waarde aan het opbouwen van sterke en duurzame relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen, respect en open communicatie.

  • Resultaatgericht: We streven naar praktische en effectieve oplossingen die voldoen aan de behoeften en doelstellingen van onze cliënten.

  • Efficiëntie: We begrijpen dat arbeidsconflicten vaak snel moeten worden opgelost. Daarom streven we naar een efficiënte afhandeling van zaken, zonder te boeten aan kwaliteit.

Kies viVA Advocaten in Tilburg voor uw arbeidsrechtelijke zaken en laat ons u helpen bij het behartigen van uw belangen en het vinden van een rechtvaardige oplossing.

Arbeidsrecht

Schakel de hulp in van viVA Advocaten in Tilburg

Onze ervaren arbeidsrechtadvocaten zijn toegewijd aan het beschermen van de rechten van werknemers. Of het nu gaat om ontslag, discriminatie, loonconflicten of andere arbeidsgerelateerde zaken, wij bieden deskundig advies en vertegenwoordiging om uw belangen te verdedigen.

Bij viVA Advocaten hechten we waarde aan een persoonlijke benadering, waarbij we uw specifieke situatie en behoeften nauwlettend in overweging nemen. Samen ontwikkelen we een strategie die volledig is afgestemd op uw doelen, met als streven de best mogelijke uitkomst te bereiken.

Onze voornaamste focus is het bieden van duidelijkheid en ondersteuning gedurende het hele proces, zodat u met vertrouwen stappen kunt zetten richting een oplossing. Of u nu behoefte heeft aan juridisch advies, hulp bij onderhandelingen of juridische vertegenwoordiging in een rechtszaak, wij staan voor u klaar om te helpen.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw arbeidsrechtelijke zaken in Tilburg te bespreken. Ontdek hoe viVA Advocaten u kan helpen de ondersteuning te krijgen die u verdient. Wij zijn werkzaam in NederlandSittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Valkenburg, Eindhoven, Venlo, Tilburg Weert en omliggende regio's in Limburg!

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page