top of page
viVA Advocaten en Mediation

Vrouwelijke Advocaat & Mediator in Eindhoven

Bij viVA Advocaten en Mediation begrijpen we dat veel mensen een voorkeur hebben voor vrouwelijke advocaten en mediators. Onze ervaring toont aan dat vrouwelijke professionals in de juridische sector vaak een unieke en waardevolle benadering bieden die aansluit bij de behoeften en verwachtingen van onze cliënten.

Leer mij beter kennen

Ik ben Fabiënne van Aken, een vFAS-advocaat en mediator met specialisatie in echtscheidingmediationfamilierecht,

erfrecht en meer. Sinds 2005 leid ik een gespecialiseerd kantoor in de buurt van Eindhoven, met gesprekslocaties door Limburg en West-Brabant. Mijn aanpak richt zich op eerlijk advies, praktische oplossingen en het bieden van helderheid, met aandacht voor emoties en duurzame afspraken.

Mijn passie komt tot uiting in het begeleiden van cliënten gedurende echtscheidingsprocessen, waarbij ik ruimte bied voor nuance. Als moeder van twee jongens deel ik mijn eigen ervaringen in een co-ouderschapsregeling. Mijn kennis van familierecht en mijn inzicht in hulpverlening gericht op kinderen vormen een waardevolle toevoeging in mediations en juridische procedures. Ik verschaf helderheid, zoek naar pragmatische oplossingen en ben bereid cliënten door het volledige traject te gidsen, met inbegrip van de stap naar de rechter indien noodzakelijk.

Advocaten en mediation kantoor
Diensten

Waarom kiezen voor een vrouwelijke advocaat of mediator?

Er zijn verschillende redenen waarom cliënten de voorkeur geven aan vrouwelijke advocaten en mediators in Sitta:

Arbeidsrecht is belangrijk en dat word hier besproken

Empathie en begrip

Vrouwelijke advocaten en mediators staan bekend om hun vermogen om zich in te leven in de situatie van de cliënt. Dit empathisch begrip helpt hen om de zorgen en emoties van cliënten beter te begrijpen en te adresseren, wat vooral belangrijk is in gevoelige kwesties zoals familierecht of conflictoplossing.

Uitstekende communicatie

Goede communicatie is cruciaal in zowel advocatuur als mediation. Vrouwelijke advocaten en mediators excellereren vaak in het duidelijk en effectief communiceren van complexe juridische kwesties, en doen dit met een zorgzame en persoonlijke benadering.

Oplossingsgericht

Vrouwelijke advocaten en mediators hebben vaak een sterke focus op het vinden van praktische en duurzame oplossingen. Ze benaderen geschillen met een open geest en zijn bedreven in het faciliteren van constructieve dialogen tussen partijen.

Emotionele Intelligentie

Het vermogen om emotionele signalen op te pikken en daarop in te spelen, is een waardevolle eigenschap van vrouwelijke advocaten en mediators. Dit helpt niet alleen bij het opbouwen van vertrouwen, maar zorgt er ook voor dat cliënten zich gehoord en begrepen voelen.

Wij willen jullie verhaal horen

Wat betekent dat voor jullie?

Bij viVA Advocaten streven we ernaar ons te onderscheiden van andere kantoren. Ons unieke karakter wordt al zichtbaar tijdens ons eerste gesprek: formeel wanneer nodig, informeel wanneer mogelijk. Bij ons draait het niet om de klok die constant tikt. Kwaliteit en resultaat zijn onze prioriteit. We gaan graag die extra mijl om uw belangen voorop te stellen.

Klanten vertellen

review viVA Advocaten en Mediation

Vakkundigheid en betrouwbaar!

viVA Advocaten heeft mijn vertrouwen gewonnen door hun unieke aanpak. Tijdens mijn zaak voelde ik me begrepen en serieus genomen. Ze combineerden professionaliteit met een persoonlijke benadering, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Hun toewijding aan kwaliteit en resultaat was duidelijk merkbaar. Dankzij hun inzet en expertise werd mijn zaak op een effectieve en rechtvaardige manier afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken advocatenkantoor.

De kracht van vrouwelijke expertise bij viVA advocaten en mediation

Bij viVA Advocaten en Mediation zijn onze vrouwelijke advocaten en mediators toegewijd aan het leveren van hoogwaardige juridische diensten en mediation. Ze bieden elke cliënt een persoonlijke en zorgzame benadering, waarbij zowel juridische als emotionele aspecten van de zaak in acht worden genomen. Onze cliënten waarderen de empathie en toewijding waarmee we hen bijstaan in moeilijke tijden.

Neem vandaag nog contact op met viVA Advocaten en Mediation als u op zoek bent naar een vrouwelijke advocaat of mediator in Eindhoven (Noord - Brabant). Onze toegewijde professionals staan klaar om u te ondersteunen met hun kennis, ervaring en empathie. Ontdek hoe onze vrouwelijke advocaten en mediators u kunnen helpen bij uw juridische en mediation behoeften.

Bij viVA Advocaten en Mediation staat uw welzijn voorop, en u kunt erop vertrouwen dat uw zaak in goede handen is bij ons.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Viva Advocatuur_Logo_DEF_Digitaal_Transparantt.png
bottom of page